ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΕΒΕ Πάφου με τον Υπουργό Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κ. Αλέξη Βαφεάδη και την Υπουργό Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος Δρ. Μαρία Παναγιώτου για τα έργα υποδομής της Πάφου-Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Το ΕΒΕ Πάφου αρωγός της κοινωνίας, των ευπαθών ομάδων και των Οργανωμένων Συνόλων

Με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου ανέκαθεν επιδείκνυε ιδιαίτερες ευαισθησίες σε ανθρωπιστικά θέματα αλλά και για προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας γενικότερα τους δύσκολους αυτούς καιρούς που βιώνουμε.

Το ΕΒΕ Πάφου, σε συνεργασία με τις υπεραγορές Παπαντωνίου, δείχνει για άλλη μια φορά το κοινωνικό του πρόσωπο στα πλαίσια της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, παρέχοντας δώρο-κουπόνια τα οποία θα βοηθήσουν ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μας. Οι συμπολίτες μας, θα μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους σε είδη πρώτης ανάγκης και άλλα αγαθά τις μέρες των εορτών των Χριστουγέννων.

Το Δ.Σ του ΕΒΕΠ σε συντονισμό με την Διεύθυνση/Γραμματεία προχώρησε στην υλοποίηση αυτής της πράξης, ως μία συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συμπαράστασης και αγάπης προς τους συμπολίτες μας, οι οποίοι το έχουν ανάγκη.

Τα κουπόνια έχουν παραδοθεί από το Γραμματέα/ Διευθυντή του ΕΒΕ Πάφου κο Μαρίνο Στυλιανού στη Λειτουργό του Επαρχιακού Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού Πάφου (ΕΣΣΕΠ)  κ. Ανθή Λεωνίδου Στρόππου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΒΕΠ | 23/12/2021

magnifiercross
X