ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΣΤΟ ΝΤΟΥΜΠΑΙ 2023 09-11 ΜΑΙΟΣ 2023 ΗΑΕ, ΝΤΟΥΜΠΑΙ - BUSINESS DELEGATION & FORUM DUBAI 2023 09-11 MAY 2023 UAE, DUBAI-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»

ARISTO DEVELOPERS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου σε ειδική συνεδρία του που έγινε το Σάββατο 1η Αυγούστου 2015 μελέτησε την υπόθεση ARISTO και ανακοινώνει τα ακόλουθα꞉

  1. Το ΕΒΕ Πάφου τάσσεται εναντίον της μεθόδευσης  αντισυνταγματικών πρακτικών που σκοπό  έχουν την οικονομική εξόντωση επιχειρηματιών και την διαρκή αμφισβήτηση της κοινωνικής/επαγγελματικής τους ποιότητας.
  2. Στην περίπτωση της υπόθεσης ARISTO, φαίνεται από το περιεχόμενο της Απόφασης του Δικαστηρίου, ότι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης στην Κύπρο δεν λειτούργησε αποτελεσματικά ώστε να προστατευθούν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα του κ. Αριστοδήμου και της εταιρείας ARISTO και να διασφαλιστεί η λειτουργία των θεσμών δικαίου.
  3. Τέσσερεις βασικοί θεσμοί του τόπου (α) της Tοπικής Aυτοδιοίκησης, (β) της Αστυνομίας, (γ) της Γενικής Εισαγγελίας καθώς και (δ) των Δικαστηρίων στην φάση που εξέταζαν αιτήσεις προσωποκράτησης, δεν λειτούργησαν αποτελεσματικά ώστε να διασφαλίσουν την σύννομη λειτουργία της πολιτείας και να προστατεύσουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα του πολίτη και/ή να προστατεύσουν την Εταιρεία από αυθαίρετες και πλαστές καταγγελίες.
  4. Η χαώδης κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις καταχρηστικές και βεβιασμένες ενέργειες του Δήμου Πάφου αποτελεί αντίποδα στη δίκαιη, αποτελεσματική και αναπτυξιακή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  5. Έπειτα από την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου, είναι επιτακτική ανάγκη όπως ο Δήμος εκδώσει άμεσα τις άδειες για την συγκεκριμένη ανάπτυξη της Aristo, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει άμεσα πέρα των 100 θέσεων εργασίας.

Εκφράζουμε την εκτίμηση του Επιμελητηρίου Πάφου στον Επίτιμο Πρόεδρο του        κ. Θεόδωρο Αριστοδήμου, την εταιρεία ARISTO και το προσωπικό της και λυπούμαστε για την δοκιμασία τους.

magnifiercross
X