ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Creating Tomorrow's Business Solutions with Generative AI» 26/02/2024 & 29/02/2024.-Διαθέσιμα Βιομηχανικά οικόπεδα στις Βιομηχανικές Περιοχές-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.-Σύσκεψη Δ.Σ ΕΒΕΠ με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων κο Γιάννη Παναγιώτου.

ARISTO DEVELOPERS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου σε ειδική συνεδρία του που έγινε το Σάββατο 1η Αυγούστου 2015 μελέτησε την υπόθεση ARISTO και ανακοινώνει τα ακόλουθα꞉

  1. Το ΕΒΕ Πάφου τάσσεται εναντίον της μεθόδευσης  αντισυνταγματικών πρακτικών που σκοπό  έχουν την οικονομική εξόντωση επιχειρηματιών και την διαρκή αμφισβήτηση της κοινωνικής/επαγγελματικής τους ποιότητας.
  2. Στην περίπτωση της υπόθεσης ARISTO, φαίνεται από το περιεχόμενο της Απόφασης του Δικαστηρίου, ότι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης στην Κύπρο δεν λειτούργησε αποτελεσματικά ώστε να προστατευθούν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα του κ. Αριστοδήμου και της εταιρείας ARISTO και να διασφαλιστεί η λειτουργία των θεσμών δικαίου.
  3. Τέσσερεις βασικοί θεσμοί του τόπου (α) της Tοπικής Aυτοδιοίκησης, (β) της Αστυνομίας, (γ) της Γενικής Εισαγγελίας καθώς και (δ) των Δικαστηρίων στην φάση που εξέταζαν αιτήσεις προσωποκράτησης, δεν λειτούργησαν αποτελεσματικά ώστε να διασφαλίσουν την σύννομη λειτουργία της πολιτείας και να προστατεύσουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα του πολίτη και/ή να προστατεύσουν την Εταιρεία από αυθαίρετες και πλαστές καταγγελίες.
  4. Η χαώδης κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις καταχρηστικές και βεβιασμένες ενέργειες του Δήμου Πάφου αποτελεί αντίποδα στη δίκαιη, αποτελεσματική και αναπτυξιακή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  5. Έπειτα από την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου, είναι επιτακτική ανάγκη όπως ο Δήμος εκδώσει άμεσα τις άδειες για την συγκεκριμένη ανάπτυξη της Aristo, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει άμεσα πέρα των 100 θέσεων εργασίας.

Εκφράζουμε την εκτίμηση του Επιμελητηρίου Πάφου στον Επίτιμο Πρόεδρο του        κ. Θεόδωρο Αριστοδήμου, την εταιρεία ARISTO και το προσωπικό της και λυπούμαστε για την δοκιμασία τους.

magnifiercross
X