Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»

ARISTO DEVELOPERS

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου σε ειδική συνεδρία του που έγινε το Σάββατο 1η Αυγούστου 2015 μελέτησε την υπόθεση ARISTO και ανακοινώνει τα ακόλουθα꞉

  1. Το ΕΒΕ Πάφου τάσσεται εναντίον της μεθόδευσης  αντισυνταγματικών πρακτικών που σκοπό  έχουν την οικονομική εξόντωση επιχειρηματιών και την διαρκή αμφισβήτηση της κοινωνικής/επαγγελματικής τους ποιότητας.
  2. Στην περίπτωση της υπόθεσης ARISTO, φαίνεται από το περιεχόμενο της Απόφασης του Δικαστηρίου, ότι το σύστημα απονομής δικαιοσύνης στην Κύπρο δεν λειτούργησε αποτελεσματικά ώστε να προστατευθούν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα του κ. Αριστοδήμου και της εταιρείας ARISTO και να διασφαλιστεί η λειτουργία των θεσμών δικαίου.
  3. Τέσσερεις βασικοί θεσμοί του τόπου (α) της Tοπικής Aυτοδιοίκησης, (β) της Αστυνομίας, (γ) της Γενικής Εισαγγελίας καθώς και (δ) των Δικαστηρίων στην φάση που εξέταζαν αιτήσεις προσωποκράτησης, δεν λειτούργησαν αποτελεσματικά ώστε να διασφαλίσουν την σύννομη λειτουργία της πολιτείας και να προστατεύσουν τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα του πολίτη και/ή να προστατεύσουν την Εταιρεία από αυθαίρετες και πλαστές καταγγελίες.
  4. Η χαώδης κατάσταση που δημιουργήθηκε από τις καταχρηστικές και βεβιασμένες ενέργειες του Δήμου Πάφου αποτελεί αντίποδα στη δίκαιη, αποτελεσματική και αναπτυξιακή λειτουργία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
  5. Έπειτα από την αθωωτική απόφαση του Δικαστηρίου, είναι επιτακτική ανάγκη όπως ο Δήμος εκδώσει άμεσα τις άδειες για την συγκεκριμένη ανάπτυξη της Aristo, η οποία αναμένεται να δημιουργήσει άμεσα πέρα των 100 θέσεων εργασίας.

Εκφράζουμε την εκτίμηση του Επιμελητηρίου Πάφου στον Επίτιμο Πρόεδρο του        κ. Θεόδωρο Αριστοδήμου, την εταιρεία ARISTO και το προσωπικό της και λυπούμαστε για την δοκιμασία τους.

magnifiercross
X