Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ  ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ – ΠΑΦΟΥ ΠΟΛΙΣ ΧΡΥΣΟΧΟΥΣ Α’ ΦΑΣΗ-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ « Adapting to the New HR Era: Σύγχρονες στρατηγικές μετασχηματισμού στη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού για βιωσιμότητα των επιχειρήσεων »

GREEN SYNERGY: Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συμμετείχε στην Εναρκτήρια Συνάντηση της GREEN SYNERGY

Στις 13 Δεκεμβρίου 2022, το  Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου συμμετείχε στην Εναρκτήρια Συνάντηση του Green Synergy, ενός έργου που συγχρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Erasmus+, στο οποίο συμμετέχουν οκτώ εταίροι από επτά χώρες (Κύπρος, Ιταλία, Ελλάδα, Βέλγιο, Πολωνία, Ρουμανία, Ισπανία). Το KOM πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες και φιλοξενήθηκε από το IHF asbl.

Ο γενικός στόχος του έργου Green Synergy είναι να παρέχει πόρους εκπαίδευσης για τις ΜΜΕ και επιχειρηματίες, υπάρχοντες και δυνητικούς, καθώς και παραδείγματα, βέλτιστες πρακτικές, μελέτες περιπτώσεων και μια εικονική κοινότητα. Ο στόχος είναι να παρέχει εκπαίδευση υψηλής ποιότητας μετά τον Covid για να καλύψει τυχόν εκπαιδευτικές ανάγκες που προέκυψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας και να ενθαρρύνει μια πιο πράσινη και φιλική προς το περιβάλλον ανάπτυξη. Στόχος είναι η ενδυνάμωση των ανθρώπων ώστε να επιτύχουν ανάπτυξη με βιώσιμο τρόπο, να αλλάξουν τη νοοτροπία, να κάνουν τις επιχειρήσεις να λειτουργούν σύμφωνα με την προστασία του περιβάλλοντος.

Επιπλέον, το GREEN SYNERGY θα στηρίξει, θα συνοδεύσει και θα προετοιμάσει τις ευρωπαϊκές ΜΜΕ, τις πολύ μικρές επιχειρήσεις, τις οικογενειακές επιχειρήσεις και τους δυνητικούς επιχειρηματίες και τους υφιστάμενους επιχειρηματίες για μελλοντικές προκλήσεις, όπως η καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής και η συμβολή στην ανάκαμψη μετά την πανδημική κρίση covid-19.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κοινοπραξία στο σύνολό της, συζήτησε για το συνολικό χρονοδιάγραμμα υλοποίησης του έργου, καθορίζοντας χρονοδιαγράμματα και αντίστοιχα καθήκοντα. Κατά τη διάρκεια ζωής του έργου, οι εταίροι θα πραγματοποιήσουν δραστηριότητες έρευνας και ανάλυσης με στόχο την ανάπτυξη και την παράδοση του Μοντέλου Πράσινης Συνέργειας, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Πλατφόρμα OER Green Synergy.

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου είναι η ένωση των Κυπρίων επιχειρηματιών της Πάφου, τα συμφέροντα των οποίων προωθεί με την υποβολή στην κυβέρνηση και την Βουλή, μέσω του Κεντρικού Επιμελητηρίου τις θέσεις των μελών του για ζητήματα/ προβλήματα τα οποία χρήζουν επίλυσης από την κεντρική κυβέρνηση και το κράτος. Παράλληλα το ΕΒΕΠ μέσω της συμμετοχής του σε τριμερή όργανα και επιτροπές, μεταφέρει και προωθεί τις απόψεις της επιχειρηματικής κοινότητας στις Αρχές και Φορείς τόσο σε τοπικό όσο και σε κεντρικό επίπεδο.

Για να μάθετε περισσότερα για το GREEN SYNERGY επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας https://pcci.org.cy/

Δελτίο Τύπου ΕΒΕΠ

magnifiercross
X