Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με Alexander College-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με Alexander College-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ«The Future of Work-Transforming Business Operations through AI Automation»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ«The Future of Work-Transforming Business Operations through AI Automation»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ«The Future of Work-Transforming Business Operations through AI Automation»-Διοργάνωση διαδικτυακών επιμορφωτικών σεμιναρίων για την ενδυνάμωση των ενδιαφερομένων του τομέα του ελαιολάδου-Διοργάνωση διαδικτυακών επιμορφωτικών σεμιναρίων για την ενδυνάμωση των ενδιαφερομένων του τομέα του ελαιολάδου-Διοργάνωση διαδικτυακών επιμορφωτικών σεμιναρίων για την ενδυνάμωση των ενδιαφερομένων του τομέα του ελαιολάδου-Η Χαέν φιλοξένησε την τέταρτη συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου «OliveOilMedNet» για την προώθηση της βιωσιμότητας και της αυθεντικότητας στον τομέα του ελαιολάδου.-Η Χαέν φιλοξένησε την τέταρτη συνάντηση του ευρωπαϊκού έργου «OliveOilMedNet» για την προώθηση της βιωσιμότητας και της αυθεντικότητας στον τομέα του ελαιολάδου.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ«The Future of Work-Transforming Business Operations through AI Automation»

Μέσα στα πλαίσια των επιμορφωτικών προγραμμάτων του το ΕΒΕ Πάφου, στις 24/11/2025 & 27/11/2025 διοργάνωσε σε συνεργασία με τον εκπαιδευτή Δρ. Χριστόδουλο Χριστοδούλου το επιμορφωτικό πρόγραμμα με θέμα «The Future of Work-Transforming Business Operations through AI Automation».

To σεμινάριο πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Επιμελητηρίου Πάφου και ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα κατάρτισης σχεδιάστηκε για επαγγελματίες του χώρου οι οποίοι θέλουν να κατανοήσουν και να αξιοποιήσουν τη δύναμη της Τεχνητής Νοημοσύνης στην εργασία τους. Το σεμινάριο παρέχει μια πρακτική, μη τεχνική εισαγωγή στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τις εφαρμογές της στον πραγματικό κόσμο.

Mετά το ενδοεπιχειρησιακό μέρος του προγράμματος όλοι οι συμμετέχοντες θα εφοδιαστούν με Πιστοποιητικό Παρακολούθησης

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ EBEΠ 27/11/2025

map-markermagnifiercross
X