ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΙΚΟ KPMG «ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΦΠΑ»-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην συνάντηση του Δικτύου των Επιμελητηρίων των Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος με την Πόλη της Πάφου

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πάφου, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Βιομηχανίας κ. Ζήνωνα Ζήνωνος και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Κενδέα Ζαμπυρίνη, θα παρευρεθεί  στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και στην  συνάντηση του Δικτύου των Επιμελητηρίων των Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος με την Πόλη της Πάφου που πραγματοποιήθηκε στις 14.05.2016 στην πόλη της Πρέβεζας. Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση θα παρευρεθούν Πρόεδροι, μέλη των ΔΣ και Αξιωματούχοι των Επιμελητηρίων Χανίων, Φθιώτιδας, Πρέβεζας, Λέσβου  του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  και του Επιμελητηρίου Πάφου.

Η ανάγκη σύστασης του Δικτύου, που δημιουργήθηκε το 2012,  λόγω των μεγάλων επιχειρηματικών προκλήσεων της εποχής μας, που υπαγορεύουν μια συντονισμένη προσπάθεια για ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειρίας και προβληματισμών.

Σκοπός του Δικτύου είναι η γόνιμη συνεργασία των μελών του, μέσω μιας ευρείας ανταλλαγής και διακίνησης πληροφοριών και ιδεών, της αξιοποίησης προγραμμάτων, αλλά και της ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας στον Ευρωπαϊκό και όχι μόνο χώρο, με παράλληλη συμμετοχή – εκπροσώπησή του δικτύου σε διεθνείς οργανισμούς και φορείς. Ένας ακόμη σημαντικός του στόχος είναι η ανάδειξη του θεσμού των Επιμελητηρίων σε παράγοντα περιφερειακής ανάπτυξης.

 

20160514_193516

magnifiercross
X