Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «BOOSTING PROFITABILITY AND RETURN ON INVESTMENT (ROI) WITH BUSINESS ANALYTICS».

Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην συνάντηση του Δικτύου των Επιμελητηρίων των Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος με την Πόλη της Πάφου

Αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Πάφου, αποτελούμενη από τον Αντιπρόεδρο Βιομηχανίας κ. Ζήνωνα Ζήνωνος και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Κενδέα Ζαμπυρίνη, θα παρευρεθεί  στην Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας και στην  συνάντηση του Δικτύου των Επιμελητηρίων των Αδελφοποιημένων Πόλεων της Ελλάδος με την Πόλη της Πάφου που πραγματοποιήθηκε στις 14.05.2016 στην πόλη της Πρέβεζας. Πιο συγκεκριμένα στη συνάντηση θα παρευρεθούν Πρόεδροι, μέλη των ΔΣ και Αξιωματούχοι των Επιμελητηρίων Χανίων, Φθιώτιδας, Πρέβεζας, Λέσβου  του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης  και του Επιμελητηρίου Πάφου.

Η ανάγκη σύστασης του Δικτύου, που δημιουργήθηκε το 2012,  λόγω των μεγάλων επιχειρηματικών προκλήσεων της εποχής μας, που υπαγορεύουν μια συντονισμένη προσπάθεια για ανταλλαγή τεχνογνωσίας, εμπειρίας και προβληματισμών.

Σκοπός του Δικτύου είναι η γόνιμη συνεργασία των μελών του, μέσω μιας ευρείας ανταλλαγής και διακίνησης πληροφοριών και ιδεών, της αξιοποίησης προγραμμάτων, αλλά και της ανάπτυξης σχέσεων συνεργασίας στον Ευρωπαϊκό και όχι μόνο χώρο, με παράλληλη συμμετοχή – εκπροσώπησή του δικτύου σε διεθνείς οργανισμούς και φορείς. Ένας ακόμη σημαντικός του στόχος είναι η ανάδειξη του θεσμού των Επιμελητηρίων σε παράγοντα περιφερειακής ανάπτυξης.

 

20160514_193516

magnifiercross
X