Συνάντηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου με τον Ύπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο κο Michael Tatham-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «AI Revolution Bootcamp: Supercharge Your Business for the Intelligent Era».-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «AI Revolution Bootcamp: Supercharge Your Business for the Intelligent Era».-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «AI Revolution Bootcamp: Supercharge Your Business for the Intelligent Era».-Έντονη ανησυχία από το ΕΒΕ Πάφου για την μη εγκατάσταση κινητών μονάδων αφαλάτωσης στην Πάφο-Έντονη ανησυχία από το ΕΒΕ Πάφου για την μη εγκατάσταση κινητών μονάδων αφαλάτωσης στην Πάφο-Χαιρετισμός Προέδρου ΕΒΕ Πάφου στο "Property Show Pafos 25"-Χαιρετισμός Προέδρου ΕΒΕ Πάφου στο "Property Show Pafos 25"-Συνέδριο Property Show Pafos’ 25-Συνέδριο Property Show Pafos’ 25

Συνάντηση του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου με τον Ύπατο Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο κο Michael Tatham

Την Παρασκευή 23/05/2025 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ του ΕΒΕ Πάφου και του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στην Κύπρο κ.Michael Tatham. Από πλευράς Επιμελητηρίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Γιώργος Μάης, ο Αντιπρόεδρος κ. Μιχάλης Χατζημιτσής και ο Γραμματέας/ Διευθυντής κ. Μαρίνος Στυλιανού.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κύριος Γιώργος Μάης ευχαρίστησε τον Ύπατο Αρμοστή της Βρετανικής Πρεσβείας για τη συνεργασία των δύο Χωρών και τόνισε τις δυνατότητες ενίσχυσης των μεταξύ τους σχέσεων.

Στη συνάντηση έγινε συζήτηση για τις ήδη ισχυρές επιχειρηματικές σχέσεις μεταξύ Ηνωμένου Βασιλείου και της Κύπρου με ιδιαίτερη έμφαση στους τομείς του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών. Συζητήθηκε επίσης το ενδεχόμενο περαιτέρω εμβάθυνσης των εμπορικών και επενδυτικών δεσμών στους τομείς της υγείας και της εκπαίδευσης, ειδικότερα στην Ανώτατη εκπαίδευση. Συζητήθηκαν επίσης έργα στρατηγικής ανάπτυξης που προγραμματίζονται στην Πάφο, όπως η Μαρίνα της Πάφου και πιθανές συνεργασίες με εταιρείες από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Τέλος αμφότεροι συμφώνησαν η συνάντηση να επαναληφθεί το συντομότερο δυνατό έτσι ώστε να γίνει μια προσπάθεια εξεύρεσης νέων μορφών συνεργασίας μεταξύ των δύο επιχειρηματικών κοινοτήτων.

magnifiercross
X