Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων – Στο επίκεντρο περιβαλλοντικά ζητήματα και μεγάλα έργα υποδομής της Πάφου-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων – Στο επίκεντρο περιβαλλοντικά ζητήματα και μεγάλα έργα υποδομής της Πάφου-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΒΕ Πάφου «ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΜΕΣΟ / ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» Έναρξη 22/09/2026-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΒΕ Πάφου «ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΜΕΣΟ / ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» Έναρξη 22/09/2026-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΒΕ Πάφου «ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΜΕΣΟ / ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» Έναρξη 22/09/2026-Σύσκεψη στο ΕΒΕ Πάφου με θέμα "Αυτοκινητόδρομος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς (κατασκευή του Τμήματος ΙΙ // Στρουμπί - Πόλης Χρυσοχούς).-Σύσκεψη στο ΕΒΕ Πάφου με θέμα "Αυτοκινητόδρομος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς (κατασκευή του Τμήματος ΙΙ // Στρουμπί - Πόλης Χρυσοχούς).-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ «ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EXCEL»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ «ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EXCEL»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ «ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EXCEL»

Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στο Βιετνάμ - Νοέμβριος 2019

Το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας σε συνεργασία με τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου-Ανατολικής και Νοτιοανατολικής Ασίας και την ΟΕΒ, διοργανώνουν Επιχειρηματική Αποστολή και Φόρουμ στο Βιετνάμ (Hanoi and Ho Chi Minh), με σκοπό την ευρύτερη προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και του Βιετνάμ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της επίσημης επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη στο Βιετνάμ. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στους τομείς των Επαγγελματικών Υπηρεσιών, το Νομοθετικό και Φορολογικό Σύστημα, τη Χρήση της Κύπρου ως βάσης Επιχειρηματικών Δραστηριοτήτων, καθώς και στον τομέα των Ακινήτων.

Οι προεγγραφές θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 30 Αυγούστου 2019. Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής παρακαλώ ακολουθήστε τον πιο κάτω σύνδεσμο:

Πατήστε εδώ για να κατεβάσετε την αντίστοιχη εγκύκλιο του ΚΕΒΕ

map-markermagnifiercross
X