The 1st Capacity Building events of OliveOilMedNet Project was organized by Casa do Azeite in Alentejo on the 3rd and 4th of April 2025-The 1st Capacity Building events of OliveOilMedNet Project was organized by Casa do Azeite in Alentejo on the 3rd and 4th of April 2025-The Project Steering Committee Meeting and the Capacity Building events of OliveOilMedNet Project was successfully organized by Casa do Azeite in Alentejo-The Project Steering Committee Meeting and the Capacity Building events of OliveOilMedNet Project was successfully organized by Casa do Azeite in Alentejo-Γεύμα Εργασίας ΕΒΕ Πάφου με τον Ύπατο Αρμοστή της Ινδίας στην Κύπρο κο ShriManish-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Πάφου κο Χαράλαμπο Πιττοκοπίτη και υπηρεσιακούς του οργανισμού για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ΕΟΑΠ-Σεμινάριο Ζωτικής Σημασίας ΕΒΕ Πάφου 100% επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ | «AI Revolution Bootcamp: Supercharge Your Business for the Intelligent Era».-Σεμινάριο Ζωτικής Σημασίας ΕΒΕ Πάφου 100% επιχορηγημένο από την ΑΝΑΔ | «AI Revolution Bootcamp: Supercharge Your Business for the Intelligent Era».-Συνάντηση Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου με κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.-Συνάντηση Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου με κλιμάκιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου.

Ευρεία Σύσκεψη υπό την αιγίδα του ΕΒΕ με Βουλευτές Πάφου, Δήμαρχο Πάφου και Αντιπροσώπους ΣΕΛΕ για την Λεωφόρο Ελλάδος

Με πρωτοβουλία του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου, παρουσία των Βουλευτών της Επαρχίας Πάφου, του Δημάρχου Πάφου κου Φαίδωνος, του Δημοτικού Μηχανικού και Τοπογράφου Μηχανικού της Μελετητικής Εταιρείας, μελών του ΔΣ του ΕΒΕ και Αντιπροσώπων της Σ.Ε.Λ.Ε [Συντονιστικής Επιτροπής Λεωφόρου Ελλάδος], πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 υπό την αιγίδα του ΕΒΕ για το Ρυθμιστικό Σχέδιο Βελτίωσης της Λεωφόρου Ελλάδος και πιο συγκεκριμένα για το κτίσιμο της διαχωριστικής νησίδας. Ως Επιμελητήριο, έχουμε υποχρέωση αφενός να στηρίζουμε και να προωθούμε έργα υποδομής στην Επαρχία μας αφετέρου οφείλουμε να ενεργούμε με τέτοιο τρόπο ώστε να διαφυλάσσεται η οικονομική και εμποροβιομηχανική ανάπτυξη των επιχειρηματιών της Πάφου.

Μετά από πολύωρη εξαντλητική συζήτηση, παραθέσανε τόσο ο Δήμαρχος όσο και οι Βουλευτές και Αντιπρόσωποι της Σ.Ε.Λ.Ε τα επιχειρήματα τους αναφορικά με την τοποθέτηση της διαχωριστικής νησίδας ή την απαλοιφή της και επιτεύχθηκε συναίνεση γύρω από το όλο ζήτημα.

Ο πρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου, Ανδρέας Δημητριάδης, δήλωσε ότι κατά τη συνάντηση έχει επιτευχθεί συναίνεση όλων των μερών ως προς το ότι αν οι αρμόδιες αρχές αποδέχονται την προώθηση των έργων στην Ελλάδος χωρίς νησίδα, τότε όλοι οι τοπικοί φορείς, συμπεριλαμβανομένου και του Δημάρχου Πάφου όπως είπε, θα το υποστηρίξουν για υλοποίηση.

 

Δελτίο Τύπου ΕΒΕ Πάφου

magnifiercross
X