Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων – Στο επίκεντρο περιβαλλοντικά ζητήματα και μεγάλα έργα υποδομής της Πάφου-Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Επίτροπο Περιβάλλοντος και Ευημερίας των Ζώων – Στο επίκεντρο περιβαλλοντικά ζητήματα και μεγάλα έργα υποδομής της Πάφου-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΒΕ Πάφου «ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΜΕΣΟ / ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» Έναρξη 22/09/2026-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΒΕ Πάφου «ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΜΕΣΟ / ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» Έναρξη 22/09/2026-Εκπαιδευτικό πρόγραμμα ΕΒΕ Πάφου «ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ – ΜΕΣΟ / ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΠΙΠΕΔΟ» Έναρξη 22/09/2026-Σύσκεψη στο ΕΒΕ Πάφου με θέμα "Αυτοκινητόδρομος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς (κατασκευή του Τμήματος ΙΙ // Στρουμπί - Πόλης Χρυσοχούς).-Σύσκεψη στο ΕΒΕ Πάφου με θέμα "Αυτοκινητόδρομος Πάφου-Πόλης Χρυσοχούς (κατασκευή του Τμήματος ΙΙ // Στρουμπί - Πόλης Χρυσοχούς).-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ «ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EXCEL»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ «ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EXCEL»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ «ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EXCEL»

Υπογραφή Σύμβασης μεταξύ του Υφυπουργείου Τουρισμού και της Κοινοπραξίας Deloitte Ltd και Triton Consulting Engineers S.A., για τη ΜΑΡΙΝΑ Πάφου

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου χαιρετίζει την υπογραφή της Σύμβασης χθες, 04/08/2021, μεταξύ του Υφυπουργείου Τουρισμού και της Κοινοπραξίας Deloitte Ltd και Triton Consulting Engineers S.A., για τη διεξαγωγή ολοκληρωμένης μελέτης βιωσιμότητας για τη συνδυαστική ανάπτυξη Μαρίνας και υποδομής για την υποδοχή κρουαζιεροπλοίων στην περιοχή Κισσόνεργας Πάφου.

Υπενθυμίζουμε ότι το έργο της Συνδυαστικής ανάπτυξης  Μαρίνας και Υποδομής Υποδοχής κρουαζιερόπλοιων στην περιοχή Πότιμα στην  Κισσόνεργα, το Υφυπουργείο Τουρισμού προέβηκε σε διεθνή διαγωνισμό με τίτλο «Competition for the provision of services for a comprehensive feasibility study of a combined marine development (marina and infrastructure that can accommodate cruise ships) in Kissonerga area, pafos».

Ως εκ τούτου, με βάση και τα πιο πάνω, το ΕΒΕ Πάφου θεωρεί θετικές τις εξελίξεις και διαβεβαιώνει ότι θα παρακολουθεί στενά τις διαδικασίες και τα χρονοδιαγράμματα υλοποίησης της Μελέτης ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε καθυστέρηση.

 

ΓΡΑΦΕΙΟ Τύπου ΕΒΕΠ

map-markermagnifiercross
X