Πρόγραμμα Green Synergy-Πρόγραμμα Green Synergy-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Συμμετοχή του ΕΒΕ Πάφου στην Eναρκτήρια Συνάντηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος INTERREG EURO-MED “OliveOilMedNet”-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος  Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-ΣΥΣΚΕΨΗ Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων κου Αλέξη Βαφεάδη με την Εκτελεστική Επιτροπή του ΕΒΕ Πάφου και τους Βουλευτές της Επαρχίας Πάφου για τα έργα υποδομής-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN-Ενημερωτική Εκδήλωση ΕΒΕ Πάφου | Ευρωπαϊκός Κόμβος Ψηφιακής Καινοτομίας στην Κύπρο-DiGiNN

Εξειδικευμένο Σεμινάριο με 100% Επιχορήγηση από την ΑνΑΔ

Δευτέρα 31/10/2016 και Τρίτη 01/11/2016 (Εκπαιδευτική Αίθουσα ΕΒΕ Πάφου)

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου μέσα στα πλαίσια της πολιτικής του για διοργάνωση επιμορφωτικών προγραμμάτων που να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα:

«SMART TOURISM AND COLLECTIVE TOURISM COMPETITIVENESS» 

Co-creation of Experience towards a Collective Sustainable Competitive Advantage

Το στρατηγικό αυτό επιμορφωτικό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ακριβώς να βοηθήσει τους συμμετέχοντες που προέρχονται από τον κλάδο των τουριστικών και συναφών επιχειρήσεων πώς να χαράξουν μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων την στρατηγική των επιχειρήσεων τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ως σύμμαχο τους. Το σεμινάριο θα δείξει πώς να χρησιμοποιούνται smart τουριστικά εργαλεία και μεθοδολογίες για να συν-δημιουργήσουν εμπειρίες και να μεγιστοποιήσουν την αξία αυτής της εμπειρίας για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Αυτό το ειδικό σεμινάριο, ως εκ τούτου, θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, του τουρισμού και του ταξιδιού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες, Διευθυντές και Υπεύθυνους Τμημάτων Πληροφορικής, Μάρκετινγκ και στρατηγικού σχεδιασμού τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το πρόγραμμα που είναι πρακτικής φύσεως, περιλαμβάνει τόσο Επιμορφωτική (14 ώρες) όσον και Ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση (4 ώρες).

Εγγύηση για την επιτυχία του Επιμορφωτικού προγράμματος αποτελεί το γεγονός ότι αυτό θα διδάξει ο Δρ Δημήτριος Μπούχαλης, Head of Department Tourism & Hospitality και Director eTourismLab του Faculty of Management του Πανεπιστημίου του Bournemouth, UK.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα. Σημειώνεται όμως ότι παρεμβάσεις θα μπορούν να γίνονται και στην Ελληνική εκεί όπου κρίνεται αναγκαίο αφού ο Δρ Δημήτριος Μπούχαλης είναι γνώστης και της Ελληνικής γλώσσας.

To πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) σαν πρόγραμμα ζωτικής σημασίας και η ΑνΑΔ το επιχορηγεί εξ’ ολοκλήρου. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις εξαιρουμένου του Φ.Π.Α. Να σημειωθεί όμως ότι και το Φ.Π.Α επιστρέφεται στις εταιρείες και δεν αποτελεί κόστος.

Το ΕΒΕ θα εφοδιάσει όλους τους συμμετέχοντες με Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε όπως επικοινωνείτε με τον κ. Μάκη Τσιάτσιο στο ΕΒΕ Πάφου στο τηλ: 26818173 στο φαξ: 26944602 και στο email: info@pcci.org.cy ή συμπληρώστε την αίτηση στο πιο κάτω Link: 

Smart tourism and collective tourism competitiveness

 

 

magnifiercross
X