Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το Ιδρυματικό Μέρος του Σεμιναρίου Ζωτικής Σημασίας του ΕΒΕ Πάφου «Boosting Profitability and Return on Investment (ROI) with Business Analytics» 20/03/2023 & 21/03/2023.-Κάλεσμα για έγκαιρη εγγραφή στο μητρώο της Ψηφιακής πύλης ΕΡΜΗΣ της ΑΝΑΔ για συμμετοχή στα επιχορηγημένα σεμινάρια-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ και ΕΤΑΠ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝH του Αμερικανικού Πανεπιστημίου της Βηρυτού AUB Mediterraneo Pafos. Προωθείται η συνεργασία μεταξύ των Τοπικών Φορέων και του AUB Mediterraneo-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ TAXAND ΚΥΠΡΟΥ«NEW TRANSFER PRICING LAW IN CYPRUS»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΖΩΤΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ 100% ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΔ «BOOSTING PROFITABILITY AND RETURN ON INVESTMENT (ROI) WITH BUSINESS ANALYTICS».

Επιτροπές Εργασίας του Επιμελητηρίου Πάφου

To  Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Β.Ε. Πάφου έχει δημιουργήσει  Επιτροπές Εργασίας οι οποίες έχουν καταρτιστεί με τους πιο κάτω Προέδρους:

  1. Επιτροπή Σχεδιασμού Κατάρτισης, Ευρωπαϊκών Θεμάτων και Μελετών

Πρόεδρος                    Γρηγόρης Φιλίππου

  1. Επιτροπή Εμπορίου

Πρόεδρος                    Ανδρέας Σιήκκης

  1. Επιτροπή Προσωπικού, Οικονομικών & Προσφορών (Μόνο Μέλη Δ.Σ.)

Πρόεδρος                    Στέφανος Στεφάνου

  1. Επιτροπή Ανάπτυξης Εμπορικού Κέντρου

Πρόεδρος                    Κυριάκος Κυριάκου

  1.  Επιτροπή Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Πρόεδρος                    Κυριάκος Δρουσιώτης

  1.  Επιτροπή Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Πρόεδρος                    Μιχάλης Χ"Μιτσής

  1. Συμβούλιο Υπηρεσιών

Πρόεδρος                    Παντελής Ευαγγέλου

  1. Συμβούλιο Τουρισμού

Πρόεδρος                    Χρύσης Χρυσάνθου

  1. Βιομηχανικό Συμβούλιο

Πρόεδρος                    Ζήνωνας Ζήνωνος

Όσα μέλη του Επιμελητηρίου επιθυμούν να επανδρώσουν τις πιο πάνω Επιτροπές ως μέλη, καλούνται να υποβάλουν άμεσα το ενδιαφέρον τους στο Επιμελητήριο.

magnifiercross
X