ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΦΠΑ-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ | ANNUAL GENERAL ASSEMBLY PCCI | 28 Nοεμβρίου 2022-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-Συνεργασία ΕΒΕ Πάφου με το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος | Πρόγραμμα τοποθέτησης φοιτητών/ αποφοίτων σπουδαστών σε επιχειρήσεις και οργανισμούς.-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»-ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ:«ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΓΡΑΠΤΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΠΕΛΑΤΕΣ»-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)

Εξειδικευμένο Σεμινάριο με 100% Επιχορήγηση από την ΑνΑΔ

Δευτέρα 31/10/2016 και Τρίτη 01/11/2016 (Εκπαιδευτική Αίθουσα ΕΒΕ Πάφου)

Το Εμπορικό & Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου μέσα στα πλαίσια της πολιτικής του για διοργάνωση επιμορφωτικών προγραμμάτων που να ανταποκρίνονται άμεσα στις ανάγκες του επιχειρηματικού κόσμου, διοργανώνει εξειδικευμένο σεμινάριο με θέμα:

«SMART TOURISM AND COLLECTIVE TOURISM COMPETITIVENESS» 

Co-creation of Experience towards a Collective Sustainable Competitive Advantage

Το στρατηγικό αυτό επιμορφωτικό πρόγραμμα είναι σχεδιασμένο ακριβώς να βοηθήσει τους συμμετέχοντες που προέρχονται από τον κλάδο των τουριστικών και συναφών επιχειρήσεων πώς να χαράξουν μέσω καινοτόμων προσεγγίσεων την στρατηγική των επιχειρήσεων τους χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ως σύμμαχο τους. Το σεμινάριο θα δείξει πώς να χρησιμοποιούνται smart τουριστικά εργαλεία και μεθοδολογίες για να συν-δημιουργήσουν εμπειρίες και να μεγιστοποιήσουν την αξία αυτής της εμπειρίας για όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. Αυτό το ειδικό σεμινάριο, ως εκ τούτου, θα προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες στους επαγγελματίες της ξενοδοχειακής βιομηχανίας, του τουρισμού και του ταξιδιού.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε Ιδιοκτήτες, Διευθυντές και Υπεύθυνους Τμημάτων Πληροφορικής, Μάρκετινγκ και στρατηγικού σχεδιασμού τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το πρόγραμμα που είναι πρακτικής φύσεως, περιλαμβάνει τόσο Επιμορφωτική (14 ώρες) όσον και Ενδοεπιχειρησιακή κατάρτιση (4 ώρες).

Εγγύηση για την επιτυχία του Επιμορφωτικού προγράμματος αποτελεί το γεγονός ότι αυτό θα διδάξει ο Δρ Δημήτριος Μπούχαλης, Head of Department Tourism & Hospitality και Director eTourismLab του Faculty of Management του Πανεπιστημίου του Bournemouth, UK.

Το πρόγραμμα θα διεξαχθεί στην Αγγλική γλώσσα. Σημειώνεται όμως ότι παρεμβάσεις θα μπορούν να γίνονται και στην Ελληνική εκεί όπου κρίνεται αναγκαίο αφού ο Δρ Δημήτριος Μπούχαλης είναι γνώστης και της Ελληνικής γλώσσας.

To πρόγραμμα έχει εγκριθεί από την Αρχή Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού (ΑνΑΔ) σαν πρόγραμμα ζωτικής σημασίας και η ΑνΑΔ το επιχορηγεί εξ’ ολοκλήρου. Ως εκ τούτου δεν υπάρχει οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις εξαιρουμένου του Φ.Π.Α. Να σημειωθεί όμως ότι και το Φ.Π.Α επιστρέφεται στις εταιρείες και δεν αποτελεί κόστος.

Το ΕΒΕ θα εφοδιάσει όλους τους συμμετέχοντες με Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλείσθε όπως επικοινωνείτε με τον κ. Μάκη Τσιάτσιο στο ΕΒΕ Πάφου στο τηλ: 26818173 στο φαξ: 26944602 και στο email: info@pcci.org.cy ή συμπληρώστε την αίτηση στο πιο κάτω Link: 

Smart tourism and collective tourism competitiveness

 

 

magnifiercross
X