Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-Ανακοίνωση Υπουργείου Ενέργειας Εμπορίου & Βιομηχανίας για 12 διαθέσιμα Βιομηχανικά Οικόπεδα στην Βιομηχανική Περιοχή (Αγ. Βαρβάρας)-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-'Εγκριση του Σχεδίου Ψηφιακής Αναβάθμισης των Επιχειρήσεων από το ΥΕΕΒ-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Webinar:Διαδικασίες που ακολουθούνται για τις εξαγωγές στην Κίνα.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-Hμερίδα με θέμα τη Ψηφιακή Μετάβαση και Εφαρμογή ολοκληρωμένων Τεχνολογικών Λύσεων.-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ-ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΒΕ ΠΑΦΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΑ και ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΝΕΑΠΟΛΙΣ

Σύσκεψη με ιδιοκτήτες Ιδιωτικών Κλινικών της Επαρχίας πραγματοποίησε το ΕΒΕ Πάφου

Το Επιμελητήριο Πάφου, μέσα στα πλαίσια των στόχων του, για να καταστεί η Πάφος Διεθνές Περιφερειακό Κέντρο Παροχής Υπηρεσιών υψηλής επαγγελματικής στάθμης, πραγματοποίησε σύσκεψη με τους ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών της Επαρχίας Πάφου, υπό τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Πάφου κ. Ανδρέα Δημητριάδη, με σκοπό την διερεύνηση των προϋποθέσεων για την προώθηση συνεργασιών στους τομείς της παροχής ιατροφαρμακευτικών υπηρεσιών μεταξύ Πάφου και Ισραήλ.

Η σύσκεψη έγινε μετά την συνάντηση του κ. Δημητριάδη με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου του Τελ Αβιβ κ. Uriel Lynn και ενόψει προγραμματισμένης επίσκεψης τετραμελούς Ισραηλινής αντιπροσωπείας στην Πάφο τον ερχόμενο μήνα.

magnifiercross
X